Bij bestelling vanaf €150 excl BTW gratis verzending binnen NL

Over PGSupplies

Sinds 2009 ben ik de trotse eigenaar van Trimsalon Patrick in Katwijk. Nadat ik in 2008 mijn trimmers diploma heb behaald, heb ik de kans gekregen om een eigen trimsalon te starten. De trimsalon heb ik in de afgelopen 12,5 jaar weten te ontwikkelen tot een professionele, drukbezochte salon met een uitgebreide en vooral tevreden klantenkring.

Door de jaren heen heb ik veel kennis vergaard in het trimmen van veel verschillende hondenrassen, waarbij mijn specialisatie vooral gericht is op de Amerikaanse Cocker Spaniël. Zelf ben ik eigenaar van Very Vigie Incognito (van Laurant Pichard’s kennel uit Zwitserland) die veel voor mij op de trimtafel model heeft gestaan Samen met mijn trots “ Cognito”  heb ik vele shows en trimwedstrijden gewonnen.

Mijn kennis en vooral ook mijn passie zou ik graag aan een veel breder publiek willen delen. De afgelopen jaren ben ik continu op zoek geweest naar betere producten voor de verzorging van alle verschillende soorten vachten. Ik ben dan ook super blij dat ik onder andere True Iconic (als importeur en ambassadeur) mag verkopen voor de Nederlandse en Belgische markt.
Mijn wens is dat velen anderen net zoals ik blij zijn met deze mooie producten. Om optimaal te kunnen genieten van deze producten heb ik bij elk product een stukje geschreven over mijn eigen ervaring met hints hoe deze het beste te gebruiken. Daarmee hoop ik een stukje van mijn professie over te kunnen dragen en wens dan ook iedereen veel plezier en genot van het resultaat van heerlijk verzorgde huisdieren!

Ons uitgebreide assortiment,
geschikt voor uw hond!