Bij bestelling vanaf €150 excl BTW gratis verzending binnen NL

Bezorging

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-04-2021.
Bij bestellingen binnen Nederland vanaf € 150 excl BTW worden geen bezorgkosten berekend. Voor de overige bestellingen binnen Nederland gelden bezorgkosten van € 7,20 excl BTW (€8,70 incl), ongeacht het gewicht. Het pakket wordt aangetekend verstuurd. Zodra het pakket is overgedragen aan post NL zal de track&trace code worden verstuurd via mail.

Bestellingen welke geleverd worden in België, worden verzekerd verzonden via DPD voor € 12,40 excl BTW (€15,00 incl). Voor bestellingen vanaf € 250,- worden geen bezorgkosten berekend.

 

Retourneren

 Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag niet zijn geopend of andere gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. 

 

Bij het retourneren dient als volgt te worden gehandeld: 

  • Neem binnen 14 dagen na levering contact op via email, om het retourneren kenbaar te maken. Benoem hierbij klantnummer, bestelnummer en artikelnummer, welke je wil retourneren. 
  • Je ontvangt van ons een retourcode. Na ontvangst van je retourcode kun je het pakket terugsturen.  
  • Mochten wij het verkeerde product hebben geleverd, dan zijn de retourkosten voor PGS 
  • Bij het retourneren van een verkeerd besteld artikel worden de kosten van het retourneren niet vergoed. 
  • Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.  

 

Wanneer een bestelling beschadigd wordt afgeleverd, neem het dan niet aan van de pakketdienst en laat het gewoon terugsturen. Wij zullen dit dan verder met de pakketdienst afhandelen en na retourontvangst u nieuwe producten toesturen.